Tuck it like a pro: Jak na bezpečný a efektivní tucking!

Je jedno, jestli jsme transgender žena před operací, nebinární osoba s penisem nebo někdo jiný: Pokud máme penis nebo varlata, překáží nám, ale nechceme nebo nemůžeme se jich (alespoň teď) vzdát, existuje řešení. 

DYKKA  blog

Nazývá se tucking, což v angličtině znamená „zastrkávání“. To v zásadě popisuje, co se s genitálem při této technice dělá: schovají se, aby nebyly vidět pod vrstvou oblečení. Díky tomu můžeme zmírnit genderovou dysforii.

Existují různé pomůcky, které můžete použít: 

  • Tuck tapes: Tejpy nebo pásky, které jsou v rulích a vy si vždy odstřihnete požadovanou velikost. Na výběr máte ze dvou šířek (7,5 a 10 cm) a tří barvných variant (tělová, fialová a černá).
  • Diskrétní TuckKit: Jednotlivě zabalé a již připravené nálepky, které stačí jen přilepit. Tvar je pečlově otestovaný a vyladěný, navíc obsahují ochrannou nelepivou vrstvu, které ochrání jemnou kůži vašich genitílií. Jsou nachystatné a ready to use.
  • Tuckovací spodní prádlo: Prádlo navržené s ohledem na vytoužené zploštění. Můžete si vybrat z řady střihů, jako jsou tanga a bokovky. Kryjeme vám záda i na koupáku! S těmito bikinami. Prádlo můžete libovolně kombinovat s tape i TuckKitem.

Který z nich je lepší? To si budeme muset vyzkoušet sami*y na sobě.

Jak se tedy tucking provádí?

  1. Připravíme si nástroje na tucking. Určitě budeme potřebovat pásku a spodní prádlo, ale můžeme si také vzít návlek na penis nebo protiplísňový krém, který na něj naneseme, abychom se vyhnuli*y kontaktu s análním otvorem. Je lepší se předem vymočit, pokud plánujeme použít pásky, protože pokud půjdeme na toaletu, budeme si je muset sundat. TuckKit s přehledem několik odlpení zvládne.
  2. Zatlačíme varlata do tříselného kanálu a penis se šourkem směrem k hýždím. To zvládneme dvěma nebo třemi prsty. Tento krok by neměl bolet, ovšem pokud cítíme bolest, určitě přestaňme a vraťme se k tuckingu později. Další možností je zatlačit varlata do stran.guide_7_1728x.webp
  3. Oblékneme si stahovací prádlo nebo si nalepíme pásky. Pokud používáme pásky, začínáme od kořene penisu a pokračujeme dál až k horní části hýždí. Poté použijeme další dvě pásky, které však budou směřovat k levé a pravé části hýždí. Poté, co si ho oblékneme, si můžeme vzít na sebe další vrstvy oblečení – další spodní prádlo není potřeba. Někomu ale dělá dobře kombinovat použít tapes v kombinaci s tucking prádlem, nebo klasickým prádlem z konfekce.

Během nošení stahovacího prádla ani pásků se nevyhýbáme močení. Její zadržování může mít totiž špatný vliv na naše zdraví. Pauzu od tuckingu si dejte po osmi až dvanácti hodinách a vždy při spaní. Dlouhodobý tucking může totiž poškodit průtok krve. Chraňme své zdraví!  

A co když se nám náhodou stane, že nám páska nebo prádlo nebude vyhovovat? Žádný strach: podmínky vracení zboží na DYKKA na to pamatují!



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz