Stroker: Jak používat napodobeninu penisu při masturbaci?

stroker-dykka

Jste maskulinní osoba a nemáme penis? A chceme zároveň dopřát svému protějšku stejné potěšení, jako kdybychom penis měli*y? K tomu slouží takzvaný stroker, sexuální pomůcka ve tvaru penisu, která se používá při vaginálním, orálním nebo análním sexu nebo masturbaci.

Jeho název pochází z angličtiny a dal by se přeložit jako „úderník“, „strkač“, ale i „laskátko“, což plus mínus objasňuje, k čemu slouží. Můžeme ho tedy zasunout do různých tělesných otvorů, ale také se ho můžeme dotýkat a brát si ho do úst. Tím, že napodobuje penis, může také snížit genderovou dysforii.

stroker

Jak na to?

  • Stroker bude lépe fungovat na vzrušených genitáliích. Větší průtok krve je náš přítel, a proto se nebojme se hladit a dotýkat!
  • Dovnitř strokeru a na genitálie patří lubrikant. Pozor: Protože naše strokery jsou na silikonové bázi, musí být lubrikant na bázi vodní, jinak by mohlo dojít k poškození!
  • Pomalu vnikáme do otvoru. Není kam spěchat a je důležité, abychom se řídilli*y svým tempem a abychom řídili*y tempem toho, koho penetrujeme.
  • Po použití stroker umyjeme. Bude nám stačit mýdlo, teplá voda a ručník nebo osuška. Stroker čistíme asi 20 sekund, než ho začneme sušit.

Na DYKKA si můžete vybrat mezi dvěma variantami strikerů od Banana Prosthetics. Kratší variantou strokeru S1 a delší S2.

Samozřejmě, i když je stroker super pomůcka a opravdu je s ním řada lidí spokojená, může se stát, že někomu vyhovovat nebude. Ale nebojte se, naše podmínky vracení zboží na to pamatují! Jen je potřeba si všechno dobře rozmyslet ještě před tím, než porušíte obal.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz