Příběh Ládi, kterému nošení packeru vrátilo zpět sebevědomí

Můj příběh začal před několika lety, kdy jsem si v rámci puberty začal uvědomovat svou vlastní osobu a vzhled mého těla. Měsíce utíkaly jako voda a změny jak fyzické, tak mentální se projevovaly s čím dál větší intenzitou. Z odstupem času vnímám pubertu jako velmi složité období v životě člověka, které by rozhodně nemělo být nikomu lhostejné. 

750EEA8A-6B33-4382-BFBD-8F66AE284396

 

V rámci tělesného růstu, svalových rysů, ochlupení, změny tónu hlasu se ale jedna část mého těla nevyvíjela úplně podle mých představ. Je to velmi citlivé téma především pro cismuže a maskulinní osoby - velikost penisu. Do svých osmnácti let jsem tak nějak doufal, že budu se svou velikostí spokojený. Přece jen samotný vývoj trvá do dospělosti. Ale opak byl pravdou a já jsem se dlouhou dobu nedokázal smířit s tím, že mám a budu navždy mít mikropenis. 

Mé okolí, především tedy vrstevníci na tom byli mnohem lépe a já jsem jim to záviděl. Připadal jsem si o krok, ne-li více kroků pozadu. Všechno se to ale změnilo díky lidem, kteří zažili podobné pocity, jako jsem měl já. Díky nim se už nemusím stydět za to, že můj penis měří při erekci 5 cm. 

Ještě před dvěma lety by mě ani ve snu nenapadlo, že bych to kdy dokázal někomu s klidem přiznat, ale právě to přiznání mi extrémně pomohlo se s tím vyrovnat. Ne dlouho potom jsem objevil pomůcku, která mou lásku k vlastnímu tělu ještě posílila - Packer. Je to už několik týdnů, co jsem s packováním začal a cítím pravdu neuvěřitelnou radost. Packer mi dodal sebevědomí, které mi chybělo. 

Obecně vzato si každý může vytvořit bouli v rozkroku prakticky z čehokoliv. Můj vysněný packer je větších rozměrů (20 cm) z měkkého materiálu připomínající lidskou kůži, který vytváří fakt velkou bouli a to budí patřičnou pozornost v okolí. Mnozí kolemjdoucí, především tedy mí vrstevníci často zírají úpěnlivě jen na to jedno místo. Nevidím v tom žádný problém. 

Velmi bych si přál, aby se svět změnil k lepšímu, aby se normalizovaly věci, které už dávno měly být normální. Když okolí pochopí, že se cítíte dobře s velkou boulí, pak to bude teprve výhra! Lidé mají bohužel stále tendence soudit člověka jenom podle toho, jak vypadá, ale jen velmi malá část z nich by zašla dál a snažila se porozumět. Tímto přeji každému, kdo by chtěl s packováním začít hodně síly a trpělivosti dozačátku. 

Není jednoduché začít, ale stojí to za to!

Láďa 22 let

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz